Arvoisa vastaanottaja

  

Sipoon kunta otti sopimuksen mukaisesti GV Hydro osuuskunnan johtoverkoston ja verkoston käyttövastuun 1.1.2008 lähtien. Verkoston siirto kunnalle tarkoittaa käytännössä sitä että GV Hydron osuuskunnan asiakkaat siirtyvät Sipoon kunnan vesi- ja viemärilaitoksen asiakkaiksi. Vedenkulutuksen laskutus muuttuu siten että suurin osa kuluttajista laskutetaan jatkossa neljä kertaa vuodessa. Laskuista kolme perustuvat arviokulutukseen ja neljäs lasku on tasauslasku. Laskutus suoritetaan tammikuussa, huhtikuussa, heinäkuussa sekä lokakuussa (tasauslasku). Vesi- ja viemärilaitos lähettää vesimittarin luentakortin kerran vuodessa sekä suorittaa vuosittain sattumanvaraisesti vesimittareiden luentaa.

 

Käyttö- ja perusmaksut ovat kunnanvaltuuston vahvistamat voimassa olevia taksoja. Maksut ovat samat kuin osuuskunnan käyttämät ja lisätietoja niistä löytyy tämän kirjeen liitteestä.

 

Kiinteistöjen tonttijohdot jätevedenpumppaamoineen on ja jää jatkossakin kiinteistöjen omaisuudeksi. Kiinteistönomistajat vastaavat jatkossakin näistä pumppaamoista. Kiinteistöjen omien laitteiden huollosta ei tapahdu muutoksia vaan aikaisemmin ilmoitetut yhteystiedot ovat voimassa. Vesi- ja viemärilaitoksella on laitoksen verkoston käyttöä varten päivystys vuorokauden ympäri. Vesi- ja viemärilaitoksen henkilöstön yhteystiedot on kirjeen liitteenä.

 

Sipoon kunnan vesi- ja viemärilaitos tekee osuuskunnan asiakkaiden kanssa uudet sopimukset. Uudet sopimukset lähetetään lähiaikana allekirjoitettavaksi.

 

GV Hydro osuuskunnan toiminta ei lakkaa verkoston siirron takia. Osuuskunta tiedottaa jäsenilleen myöhemmin osuuskunnan jatkotoiminnasta.

 

Verkoston siirrosta ja tulevista muutoksista vastaa GV Hydro osuuskunta/Mikael Therman puh. 877 1078  ja Sipoon kunta/Nils Sällström puh. 2353 6814.

 

 

Sipoossa 2.1.2008

Additional information