Gumbo Infra Oy (perustettu 2003) tarjoaa erittäin nopeita Internet-yhteyksiä asiakkailleen Gumbostrandin ja laajennuksien myötä muilla Sipoon kunnan alueella. Yhtiön tavoitteena on merkittävästi parantaa asiakkaitensa viestintäyhteyksien laatua ja kapasiteettia sekä heidän mahdollisuuksia hyödyntää näitä alueen kotitalouksissa ja yrityksissä tarjoamalla uusinta ja parasta tekniikkaa kohtuulliseen hintaan.

Gumbo Infran Oy:n pidemmän aikavälin yhteiskunnalliset tavoitteet ovat kehittää Östersundomin ja Söderkullan välistä aluetta syrjäseudusta tietoliikenteen ja palvelutarjonnan keskukseksi tinkimättä siitä elämänlaadusta mitä Sipoon kunta kykenee tarjoamaan asukkailleen ja yrityksilleen.

Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan itsellesi ja yrityksellesi valon nopeudella toimivan tehokkaan ja laadukkaan Internet-liittymän ole hyvä ja ota Gumbo Infra Oy:n yhteyttä.

Mikäli et sijaitse tämänhetkisen toiminta-alueen sisällä voit tästä huolimatta tiedustella yhtiön laajemenissuunnitelmia alueellesi. Useimmiten löytyy edellytykset liittää alueesi kiinteistöt verkkoon mikäli samalla lähialueella sijaitsee kymmenisen muuta kiinnostunutta.

Lisätietoja:

info(at)gumbostrand.fi

Gumbo Infra Oy c/o
Jukka Jaatinen
Haapaniementie 50
01120 Västerskog

Hallituksen puheenjohtaja: Henrik Therman

Hallituksen varapuheenjohtaja: Harry Martin

Toimitusjohtaja: Jukka Jaatinen

 

ASETUKSET:

IP: 77.105.80.xxx

Netmask: 255.255.255.0

Gateway: 77.105.80.1

DNS:77.105.65.60, 77.105.65.70

SMTP Server: smtp.sulo.fi

Additional information